Detachering

Detachering

Wanneer je snel medewerkers nodig hebt, bijvoorbeeld in verband met zwangerschapsverlof of bij het halen van een deadline, is detachering een uitkomst. Wij zijn de flexibele schil voor jouw organisatie. Of het nu gaat om een korte of lange periode, één young professional of een team van jonge talenten. 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij gaan graag met jou in gesprek om de situatie goed in kaart te brengen. Op basis hiervan leggen wij geschikte profielen aan je voor. Daarna kunnen wij op zeer korte termijn een kennismakingsgesprek met de young professionals van jullie voorkeur inplannen. Onze flexibele krachten zijn snel inzetbaar. Als de samenwerking bevalt, is het mogelijk om de young professional in vaste dienst te nemen.

Detachering via Q-Talent

Opleiding & coaching

Onze young professionals hebben via Q-Academie toegang tot basis- en vakspecifieke trainingen. Ze ontwikkelen vaardigheden zoals professioneel adviseren, managen van projecten en effectief communiceren. Ook besteden wij volop aandacht aan persoonlijke coaching via onze consultants van Q-Consult Zorg, die beschikken over ruime inhoudelijke expertise. 

Vanuit Q-Talent krijgt iedere young professional een Talentmanager toegewezen die nauw contact houdt. Op die manier weten we welke training of workshop relevant is en kunnen onze young professionals snel stappen maken.
 

Waar kunnen we je bij helpen?