Hulp bij aanlevering van kwaliteitsindicatoren bij de IGJ

Hulp bij aanlevering van kwaliteitsindicatoren bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd

Zorginstellingen leveren elk tweede kwartaal hun kwaliteitsindicatoren aan bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Deze kwaliteitsindicatoren geven inzicht in de kwaliteit die het afgelopen jaar geleverd is. Het verzamelen en interpreteren van de benodigde data kost vaak veel tijd. Q-Talent ondersteunt instellingen al vele jaren op dit gebied.   

Wat wij voor je kunnen betekenen

Onze talenten kunnen jullie tijdens deze drukke maanden ondersteunen. Te denken valt aan werkzaamheden als het opzoeken van brongegevens in diverse systemen en het structureren, bijhouden en documenteren van data, contactpersonen en de voortgang per indicator. Of je nu één of meerdere talenten nodig hebt, voor een lange of korte tijd. Je bepaalt zelf per wanneer en voor hoeveel uur.  Alle talenten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze talentmanagers. Ze zijn communicatief vaardig, vlot van geest en zeer behulpzaam ingesteld. Zij gaan graag bij jullie aan de slag!
 

Combinatie Q-Talent en Q-Consult Zorg

Wij kunnen ook een team leveren van een consultant met talenten. Onze consultant voert als meewerkend voorman dan de meer complexe taken uit en begeleidt de talenten, maakt hen wegwijs in systemen of processen en bespreekt en prioriteert de werkzaamheden.