Inzet procesbegeleider/moderator voor online bijeenkomsten  

Inzet procesbegeleider/moderator voor online bijeenkomsten  

Online begint steeds meer de norm te worden. Er wordt intensief gebruikgemaakt van online applicaties voor vergaderingen, trainingen, intervisies, etc. Teams, Zoom, Skype en Jitsi zijn niet meer weg te denken. Wil jij je op de inhoud van de bijeenkomst richten en geen stress hebben van alle technische en procesmatige dingen? 

Het succes van je online bijeenkomst hangt af van de inhoud én van de controle die je hebt over de online applicatie. Zeker met een groot publiek is de inzet van een procesbegeleider/moderator zeer wenselijk en echt aan te bevelen.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Q-Talent biedt tijdelijke ondersteuning tijdens piekdrukte. Wij hebben snel inzetbare en flexibele talenten. Zij zijn opgeleid in de diverse online applicaties, vlot van begrip en ondersteunen je graag bij een bijeenkomst. Zij helpen bij de opstart, checken de deelnemerslijst, monitoren de chatbox, muten en unmuten deelnemers, delen de schermen met deelnemers, bellen deelnemers na wanneer het inloggen niet lukt of wanneer ze uit de bijeenkomst zijn geraakt, faciliteren de opiniepeilingen, brainstormapplicaties of breakoutrooms, etc. Onze talenten gaan graag bij jou als moderator aan de slag, voor een dagdeel of een gehele dag.