Jouw organisatie klaarstomen voor Horizontaal Toezicht?   Wij kunnen helpen bij elke fase van het traject!

Jouw organisatie klaarstomen voor Horizontaal Toezicht?  

Horizontaal Toezicht (HT) maakt efficiënter registreren en declareren mogelijk, stimuleert correcte registratie aan de bron én herstelt het vertrouwen tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars. Genoeg reden voor de implementatie van HT dus! Wil jij jouw organisatie klaarstomen voor HT en kun je extra ondersteuning gebruiken? Wij bieden passende ondersteuning voor elke fase in het implementatieproces. 

Wat wij voor je kunnen betekenen

Q-Talent biedt slimme starters die tijdelijk kunnen ondersteunen tijdens piekdrukte. Te denken valt aan werkzaamheden als het uitvoeren van de light variant van het zelfonderzoek, nieuwe uniforme werkinstructies maken, het op orde brengen van de werklijsten etc. Of je nu één of meerdere talenten nodig hebt, voor een lange of korte tijd. Je bepaalt zelf per wanneer en voor hoeveel uur. Alle talenten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze talentmanagers. Ze zijn communicatief vaardig, vlot van geest en zeer behulpzaam ingesteld. Zij gaan graag bij jullie aan de slag!

Combinatie Q-Talent en Q-Consult Zorg

Wij kunnen ook een team leveren van een projectleider HT met talenten. De inzet van alleen een projectleider kan natuurlijk ook! Onze ervaren consultants hebben veel kennis en weten welke stappen nodig zijn om HT succesvol te implementeren. De projectleider begeleidt de talenten hierin, maakt hen wegwijs in de systemen of processen en bespreekt en prioriteert de werkzaamheden. 

Tip: Zit je nog in de inventarisatiefase van HT en wil je weten waar jouw organisatie staat op de bijbehorende normen? Doe dan de quickscan van Q-Consult Zorg.