Ondersteuning personeelsplanning of secretariaten nodig?

Ondersteuning personeelsplanning of secretariaten nodig?

Een goede planning en inzet van personeel is essentieel om een juiste balans te vinden tussen zorgvraag, personeelsaanbod en de wensen van medewerkers. Zeker in coronatijd! Hebben jullie hulp nodig in het roosterproces of op de secretariaten? 

Wat wij voor je kunnen betekenen

Q-Talent biedt slimme starters die tijdelijk kunnen ondersteunen tijdens piekdrukte. Ze zijn snel inzetbaar, flexibel en slim. Onze talenten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze Talentmanagers. Ze zijn communicatief vaardig, actiegericht en zeer behulpzaam ingesteld. Zij gaan graag bij jullie aan de slag

1. Ondersteuning personeelsplanning
Wij ondersteunen diverse opdrachtgevers bij het reguliere roosterproces. Door het coronavirus is er extra druk op het proces van roosteren gekomen, waardoor snel inzetbare extra hulp heel handig blijkt. 

Planners vanuit Q-Talent 

Roosteren wordt door de arbeidsmarktontwikkelingen steeds gecompliceerder. Onze talenten Hessel en Maaike zijn planners voor een VVT-organisatie in het westen van het land. Zij zijn verantwoordelijk voor het opstellen van het basisrooster, de vakantieplanning, het regelen van vervanging bij ziekmeldingen en het contact met ZZP’ers. Door het coronavirus zijn zij daarnaast dagelijks druk met het oplossen van uitval. Zo blijft de dagelijkse zorg aan cliënten gegarandeerd.

2. Inzet projectmedewerkers om overzicht te creëren in capaciteit
Door het coronavirus worden (extra) medewerkers op verschillende plekken in de organisatie ingezet. Het gevolg is dat het overzicht van de capaciteit ontbreekt. Wij kunnen helpen om overzicht in de huidige inzet en beschikbaarheid te creëren. 

3. Ondersteuning secretariaat
Wij zien bij onze klanten dat de druk op de secretariaten door corona toeneemt. Afspraken met patiënten rondom geplande zorg worden afgezegd of verzet. Dit komt bovenop de normale werkzaamheden. Extra capaciteit om het herplannen van afspraken in goede banen te leiden, geeft weer lucht. Q-Talent helpt jullie graag! 

Meer weten over wat Q-Consult Zorg kan betekenen bij het optimaliseren van de capaciteitsplanning of slim roosteren?