Ondersteuning zorgadministratie 

Ondersteuning zorgadministratie 

Het zorgadministratieproces is breed en veelomvattend. Het juist, tijdig en volledig registreren is belangrijk voor een correcte vergoeding van de zorgverzekeraar. De jaarlijkse veranderingen in de wet- en regelgeving brengen veel werk met zich mee voor de zorgadministratie. Hebben jullie achterstand, of gewoon teveel werk en is vast personeel geen optie? Wij helpen graag!

Wat wij voor je kunnen betekenen

Q-Talent biedt tijdelijke ondersteuning tijdens piekdrukte. Wij hebben snel inzetbare en flexibele talenten. Wij ondersteunen op veel vlakken, bijvoorbeeld bij:

  • onderbezetting
  • het behalen van een deadline
  • het wegwerken van achterstanden 
  • het uitvoeren van correcties
  • de livegang van EPD/ECD
  • de uitvoering van zelfonderzoek & werklijsten
  • het inrichten van de AO/IB en het uitvoeren van de juiste controles
  • roosterplanning

Ook kunnen onze talenten worden ingezet als frontdeskmedewerker, DBC-helpdeskmedewerker of beleidsmedewerker.
 
Afhankelijk van de hoeveelheid werk kunnen we één talent of een team van talenten inzetten. Dit kan voor een korte of lange periode: maximale flexibiliteit totdat het werk klaar is! Onze talenten kunnen bij jullie op locatie zitten en desgewenst op afstand werken.
 
Alle talenten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze talentmanagers. Ze zijn hoogopgeleid, communicatief vaardig, empathisch, betrokken en zeer behulpzaam ingesteld. Zij gaan graag bij jullie aan de slag!

Coaching/begeleiding van Q-Consult Zorg en opleiding door Q-Academie

Wij zorgen dat onze talenten goed opgeleid van start gaan via het opleidingsprogramma van Q-Academie. Als een talent of de afdeling waar het talent werkt inhoudelijke begeleiding nodig heeft, dan kunnen wij snel schakelen met de ervaren zorgregistratie-consultants van Q-Consult Zorg. Zij houden altijd een oogje in het zeil. 

Combinatie Q-Talent en Q-Consult Zorg
Wij kunnen ook een team leveren van een adviseur met talenten. Onze adviseur voert als meewerkend voorman de meer complexe taken uit en begeleidt de talenten, maakt hen wegwijs in het systeem en bespreekt en prioriteert de werkzaamheden.

Werving & selectie

Hebben jullie een openstaande vacature op de afdeling die lastig in te vullen is? Ook dit kunnen wij overnemen. Onze werving & selectie is gericht op hoogopgeleide starters en young professionals met 1-2 jaar werkervaring. Wij werken op basis van no-cure-no-pay.