Leren processen optimaliseren bij Q-Talent: ben jij bij onze training?

Leren processen optimaliseren bij Q-Talent: ben jij bij onze training?

De druk op de zorgsector neemt op verschillende vlakken toe. Veel professionals houden zich bezig met de lastige vraag hoe ze de complexe processen in de zorg efficiënter kunnen inrichten zonder de patiënt/ cliënt uit het oog te verliezen. Daarom passen steeds meer zorginstellingen procesoptimalisatietechnieken toe. Wil jij weten of procesoptimalisatie-werkzaamheden bij jou passen en hoe het is om als Talent bij Q-Talent aan de slag te gaan? Meld je dan gratis aan voor onze online training op woensdag 8 december.

Over de training

In deze introductietraining word je meegenomen in de basisprincipes van procesoptimalisatie. We gaan aan de slag de 5 stappen van Lean waarin we onder andere bespreken wat waarde betekent voor de cliënt/patiënt en hoe je verspillingen kunt herkennen en reduceren.
Naast een gedeelte theorie gaan we actief aan de slag met het toepassen van procesoptimalisatie in de praktijk én leer jij hoe je Lean kunt toepassen in een Q-Talent project.

Praktische informatie

Wanneer?
De training vindt plaats op woensdag 8 december a.s. en duurt van 13.00 tot ongeveer 16.00 uur.

Waar?
Deze online training kan je gewoon vanuit huis volgen.

Wie is de trainer?
De training word gegeven door Jan Schnitzler, consultant en trainer bij Q-Consult Zorg.

Wat heb je nodig?
Een laptop met camera en microfoon, koptelefoon of oordopjes. We werken met Zoom, de instructies voor deze tool zullen we je voorafgaand aan de training toesturen.

Hoe meld ik me aan?

Wil je bij deze training aanwezig zijn? Stuur dan uiterlijk zondag 5 december een mail naar talent@qtalent.nl. Neem bij vragen gerust contact op met onderstaande talentenmanagers.