Online intervisie: Het binden en boeien van millennials ken hun drijfveren!

Online intervisie: Het binden en boeien van millennials

Ze worden millennials genoemd, ook wel bekend als Generatie Y. Geboren tussen 1980 en 2000 en opgegroeid met grote technologische ontwikkelingen. Ze kiezen flexibiliteit boven zekerheid en weten niet beter dan dat de wereld aan hun voeten ligt. Deze generatie is de toekomst van de zorg, maar hoe trek je ze aan en houd je ze geboeid? Op donderdag 27 mei organiseert Q-Talent speciaal voor zorgorganisaties een intervisie waarin we de drijfveren van de millennials bespreken én vooruitkijken naar de volgende generatie die in de startblokken staat om de arbeidsmarkt te betreden: Generatie Z.

Bij Q-Talent werken we dagelijks samen met millennials én zijn wij zelf millennials. Wij detacheren en begeleiden deze doelgroep bij de eerste stappen in hun carrière. Door onze ervaringen kennen we de drijfveren van deze generatie en hoe jij als zorgorganisatie hen kan binden én blijven boeien. Tijdens deze intervisie zoomen we in op wat millennials beweegt en waar zij in hun carrière waarde aan hechten, maar ook op welke onderwerpen en werkwijzen ze energie verliezen. Het delen van ervaringen, tips en best practices staat deze middag centraal.

Programma

We trappen de bijeenkomst af met het delen van onze kennis over Generatie Y. Met hun eigentijdse kijk op (samen)werken, leren en ontwikkelen vragen zij iets anders van organisaties dan de generaties voor hen. 

Met oog op de toekomst, kijken we tijdens deze bijeenkomst ook alvast vooruit naar Generatie Z. De opvolgende generatie die in de startblokken staat om de arbeidsmarkt te betreden. Waar zitten verschillen tussen deze generaties en hoe kunnen zij in hun kracht staan binnen jouw organisatie? 

Voor wie?

Managers binnen de bedrijfsvoering van de zorg. En éénieder die dagelijks met Generatie Y werkt. 

Aanmelden?

Meld je hier aan >>

Datum: donderdag 27 mei 2021
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Locatie: online
Deelname: kosteloos