Vacature: Junior accountmanager

Vacature: Junior accountmanager

Het team van Q-Talent gaat uitbreiden. Ben jij op zoek naar een commerciële functie in de zorg? Vind je het een uitdaging om de behoeften van klanten te achterhalen en te matchen met ons aanbod, en heb je affiniteit met de zorgsector? Lees snel verder en we zien jouw sollicitatie graag tegemoet! 

Functieprofiel junior accountmanager

Je gaat aan de slag bij Q-Talent. Q-Talent detacheert hoogopgeleide starters bij zorgorganisaties, waaronder ziekenhuizen, ggz-instellingen en instellingen in de langdurige zorg. De kandidaten van Q-Talent worden ingezet als projectmedewerker en projectondersteuner op het gebied van planning & control, zorgadministratie en kwaliteit & veiligheid. 

Als junior accountmanager benader je actief klanten en bouw je een eigen netwerk in de zorg op. Je signaleert marktonwikkelingen en kansen en vertaalt deze naar salesactiviteiten. Je bezoekt huidige en nieuwe klanten en weet te achterhalen wat de wens van de klant is. Je maakt passende offertes en bespreekt deze met de klant. Je werkt nauw samen met onze talentenmanagers om de juiste match te maken tussen de klantvraag en de kandidaat. Je wordt door de klant gezien als een prettige en veelzijdige sparringspartner. Je hebt veel vrijheid en flexibiliteit om nieuwe ideeën te ontwikkelen en kansen te creëren.

Naast de inhoudelijke werkzaamheden word je uitgedaagd actief te werken aan jouw eigen (professionele) ontwikkeling. Je volgt interne trainingen uit ons centrale opleidingsprogramma, kunt externe trainingen volgen die passen bij jouw wensen en je maakt deel uit van de juniorenpool. We bieden tevens een intern coachingstraject. 

Functie-eisen junior accountmanager

Voor deze uitdagende functie dien je te beschikken over:
•    een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau, zoals bedrijfskunde of commerciële economie;  
•    maximaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
•    een commerciële en klantgerichte instelling;
•    uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
•    hands-on mentaliteit en proactieve instelling;
•    affiniteit met de zorgsector; 
•    een enthousiaste en ambitieuze houding.
 

Wat bieden wij jou?

•    een functie van 32-40 uur per week;
•    een uitdagende baan met goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; 
•    een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken;
•    een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
•    goede secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto;
•    flexibele werktijden;
•    een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes.

Wie zijn wij?

Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. We kennen de zorg door en door en in alle opzichten: beleidsmatig en op de werkvloer, cure, care en integrated care, in organisaties en netwerken en op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit en data. En vanuit die grote betrokkenheid weten we processen in de zorg daadwerkelijk te versoepelen. Zodat professionals er nog meer kunnen zijn voor patiënten en cliënten. 

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. 

Solliciteer direct!

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw motivatie en CV aan Lisanne Prins (talentenmanager). Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kan je contact opnemen met Bart Gerards (accountmanager).