Slim en flexibel roosteren/plannen

Slim en flexibel roosteren/plannen

Het coronavirus legt extra druk op het roosterproces. De zorgvraag is zwaarder, het ziekteverzuim neemt toe. Roosteraars moeten snel schakelen. Ondertussen loopt het reguliere roosterproces door en moeten de vakantieroosters voor de zomer worden opgesteld. Onze talenten kunnen jou bij de gehele personeelsplanning en patiëntenlogistiek ondersteunen.

Hessel, Maaike en Martine – Planners vanuit Q-Talent

Roosteren wordt door arbeidsmarktontwikkelingen steeds gecompliceerder. De slimme ondersteuning van Q-Talent kan een tijdelijke uitkomst bieden. Onze talenten Hessel, Maaike en Martine zijn planners voor een VVT-organisatie in het westen van het land. Zij zijn verantwoordelijk voor het opstellen van het basisrooster, de vakantieplanning, het regelen van vervanging bij ziekte en het contact met zzp’ers. Door het coronavirus zijn zij daarnaast dagelijks druk bezig met het oplossen van uitval en het rondkrijgen van het rooster. Zo kan de dagelijkse zorg aan cliënten doorgang blijven vinden.

Overzicht houden over de personeelscapaciteit
Medewerkers worden op dit moment op verschillende plekken in de organisatie ingezet. Sommigen springen in bij het primaire proces, zoals recidivisten, BIG-geregistreerde medewerkers en vrijwilligers. Je capaciteit verandert continu. Onze talenten helpen je om een goed beeld te houden van de inzet en beschikbaarheid van personeel.

Ondersteuning secretariaat
Ook bij de secretariaten neemt de werkdruk toe. Afspraken rondom geplande zorg worden afgezegd of verzet. Onze talenten helpen je om het herplannen van afspraken in goede banen te leiden.