Vacature: Recruiter

Vacature: Recruiter

Het team van Q-Talent is op zoek naar een recruiter. Heb jij affiniteit met de zorg en lijkt het uitdagend om te schakelen tussen de arbeidsmarkt voor (net) afgestudeerde starters en onze opdrachtgevers? Lees dan snel verder! 

Functieprofiel recruiter

Je gaat aan de slag bij Q-Talent, de detacheringspartner van Q-Consult Zorg. Q-Talent detacheert hoogopgeleide starters bij zorgorganisatie, waaronder ziekenhuizen, ggz-instellingen en instellingen in de langdurige zorg. De kandidaten van Q-Talent worden ingezet als projectmedewerker en projectondersteuner op het gebied van planning & control, zorgadministratie en kwaliteit & veiligheid.

Als recruiter ben je de belangrijkste schakel tussen de arbeidsmarkt voor (net) afgestudeerde starters en onze opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces; van het moment dat iemand zich bij ons inschrijft totdat iemand weer uit dienst gaat. Je werft en benadert actief nieuwe kandidaten en houdt kennismakingsgesprekken. Je beoordeelt of de kandidaten geschikt zijn en weet door jouw oprecht interesse een prettige sfeer te creëren in de gesprekken.

Je vertaalt klantvragen naar een passend profiel en bespreekt dit met onze accountmanager. Je gaat actief op zoek naar geschikte kandidaten en enthousiasmeert hen voor onze opdrachten. Je zorgt voor een perfecte match tussen de klantvraag en onze kandidaten. Je weet klanten warm te maken voor onze kandidaten en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Je werkt nauw samen met onze accountmanagers om de juiste match te maken tussen de klantvraag en de kandidaat. Je wordt door de klant gezien als een prettige sparringpartner.

Naast de inhoudelijke werkzaamheden wordt je uitgedaagd actief te werken aan jouw eigen (professionele) ontwikkeling. Je volgt interne trainingen uit ons centrale opleidingsprogramma, kunt externe trainingen volgen die passen bij jouw wensen en je maakt deel uit van de juniorenpool. We bieden tevens een intern coachingstraject.

Functie-eisen recruiter

Voor deze uitdagende functie dien je te beschikken over:

 • een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau, zoals personeelsmanagement, sociale wetenschappen of psychologie;
 • maximaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • een commerciële en klantgerichte instelling;
 • affiniteit met de zorgsector;
 • een enthousiaste en ambitieuze houding.

Wat bieden wij jou?

 • Een functie van 32-40 uur per week;
 • een uitdagende baan met goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • een dynamische werkomgeving door afwisselende werkweken;
 • een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • goede secundaire voorwaarden;
 • flexibele werktijden;
 • een goede werksfeer, inclusief een wekelijkse borrel en leuke bedrijfsuitjes.

Wie zijn wij?

Met het organisatieadvies van Q-Consult Zorg, de mensen via Q-Talent en de opleidingen en coaching van Q-Academie ondersteunen we zorgorganisaties bij alle kansen en veranderingen die zich aandienen. Niet vanaf de zijlijn, maar samen in het veld. De handen uit de mouwen en de geest op scherp. We kennen de zorg door en door en in alle opzichten: beleidsmatig en op de werkvloer, cure, care en integrated care, in organisaties en netwerken en op het gebied van bedrijfsvoering, kwaliteit en data. En vanuit die grote betrokkenheid weten we processen in de zorg daadwerkelijk te versoepelen. Zodat professionals er nog meer kunnen zijn voor patiënten en cliënten. 

We investeren continu in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Wij geloven dat betrokken, gelukkige, gemotiveerde mensen met de juiste kennis en vaardigheden de beste prestaties leveren voor onze klanten. En hierin denken we met jou mee! Of je nu net bent afgestudeerd of een gezin bent gestart: wij hebben aandacht voor alle levensfasen waarin onze medewerkers zich bevinden. 

Solliciteer direct!

Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan jouw motivatie en CV aan Lisanne Prins (talentenmanager). Voor meer informatie over deze functie kan je eveneens contact met haar opnemen.