Voor Talenten Wij helpen jou verder ontwikkelen!

Wij helpen jou verder ontwikkelen

Ben jij een hoogopgeleide starter en op zoek naar een (bij)baan binnen de zorg? Of heb je al enige tijd (0-3 jaar) werkervaring in de zorg en wil je je verder ontwikkelen binnen de zorgsector? Dan ben je bij ons van harte welkom! Wij helpen jou bij je (eerste) stappen op de arbeidsmarkt en bieden jou veel mogelijkheden voor ontwikkeling.  

Schrijf je vrijblijvend in!

Wil jij graag als talent aan de slag bij Q-Talent? Schrijf je dan hier vrijblijvend in. Onze talentenmanagers nemen vervolgens contact met je op voor een eerste kennismaking. 

Onze werkwijze

Nadat je je bij ons hebt ingeschreven via de website, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we je interesses, talenten en ambities. Als je nog niet precies weet welke kant je op wilt, gaan we hier graag samen naar op zoek. Wanneer er een wederzijdse klik is, nemen we je op in ons kandidatenbestand. 

Detachering

Komt er een passende tijdelijke opdracht voor jou beschikbaar, dan benadert een talentenmanager je om te overleggen of je interesse hebt. Ben je geïnteresseerd en beschikbaar, dan legt de talentenmanager je profiel voor aan de opdrachtgever. Afhankelijk van de opdrachtgever vindt er nog een kennismaking op locatie plaats. De opdrachtgever beslist uiteindelijk wie er gaat starten op de opdracht.

Werving & selectie

Reageer je op een vaste functie die op onze website staat, dan nodigt een talentenmanager je uit voor een gesprek. Als de talentenmanager denkt dat je goed bij de opdracht en de organisatie past, legt zij je profiel voor aan de opdrachtgever. Vervolgens heb je een gesprek met de opdrachtgever, op zijn/haar locatie. Verloopt dit goed en neemt de opdrachtgever je in dienst, dan stem je het salaris en de voorwaarden af met je nieuwe werkgever. 

Onze opdrachten  

Je kunt bij ons terecht voor een breed scala aan opdrachten op het gebied van de bedrijfsvoering in de zorg. Denk hierbij aan thema’s zoals de zorgfinanciering, zorgadministratie, planning & control, kwaliteit & veiligheid. We kunnen je bijvoorbeeld inzetten voor het corrigeren van DBC's, het uitvoeren van de controles uit de Handreiking, het doorvoeren van cliëntmutaties, het afhandelen van het berichtenverkeer met gemeenten, in kaart brengen van processen en aanbevelingen doen, het inzetten van super-users bij systeemimplementaties of het opschonen van systemen. 

Regelmatig betrekken wij onze collega’s van Q-Consult Zorg bij opdrachten. Je verricht dan werkzaamheden onder begeleiding van een ervaren consultant. Een zeer leerzame ervaring! Onze opdrachten bieden jou een mooie opstap of vervolgstap in je carrière.    

Doorstroom naar Q-Consult Zorg

Wij zijn altijd opzoek naar goede junior consultants. Q-Talent is de kweekvijver voor Q-Consult Zorg. Je gaat eerst een half jaar tot een jaar via Q-Talent aan de slag bij diverse organisaties. Bij een wederzijdse klik stroom je na deze periode door als junior consultant bij Q-Consult Zorg.

Talentontwikkeling

Naast werkplezier vinden wij ontwikkeling erg belangrijk. Wij willen jou je kracht laten ontdekken en verdieping bieden, en we willen de juiste match maken. Als je goed bent toegerust voor je taak kun je het meeste betekenen voor opdrachtgevers. Daarom volgen al onze talenten een Talentontwikkelprogramma. Dit programma bestaat uit:

  • trainingen en workshops gericht op de persoonlijke ontwikkeling;
  • trainingen gericht op de professionele ontwikkeling;
  • Individuele coaching/intervisie.

Onze talentenmanagers stellen samen met jou je coachings- en begeleidingsbehoefte vast. Hier vind je meer informatie over ons ontwikkelprogramma. 

Wat vragen wij van jou?

Klik hier om te lezen wat we van jou verwachten >>