Traineeships in de zorg

Traineeships in de zorg

Zoek jij jong talent? Met de traineeships van Q-Talent ontwikkelen young professionals zich in één jaar tot vaardige en ervaren medewerkers. Medewerkers die voor de volle 100% bijdragen aan de doelstellingen en ambities van jouw zorgorganisatie.

Wij zorgen voor een zorgvuldige werving & selectie van kandidaten. Samen stellen we het gewenste functieprofiel op, waarna wij aan de slag gaan met het zoeken van passende kandidaten. Nadat jij met de kandidaten in gesprek bent gegaan, maken we samen de beste match. Voor dit alles rekenen wij géén recruitmentkosten.
 

Hoe ziet een traineeship van Q-Talent eruit?

Zodra de trainee in jouw organisatie start, begint ook direct zijn of haar opleidingstraject. Dit doen we omdat wij het belangrijk vinden onze trainees vanaf de start bij te staan en jouw organisatie zo snel mogelijk meerwaarde te bieden. 

De trainee krijgt van trainers van Q-Academie basis- en vakspecifieke trainingen en ontwikkelt vaardigheden zoals professioneel adviseren, managen van projecten en effectief communiceren. Samen stellen we vast welke kennis en vaardigheden gewenst zijn voor de functie. 

De trainee ontvangt tijdens de werkzaamheden supervisie van een consultant van Q-Consult Zorg. De supervisor beschikt over ruime inhoudelijke expertise en staat de trainee hiermee in de praktijk bij. De trainee brengt deze waardevolle kennis mee jouw organisatie in. 

Ook besteden wij volop aandacht aan persoonlijke coaching van de trainee en intervisie tijdens onze opleidingsdagen.
 

Praktische informatie

  • De trainee werkt 32 uur per week;
  • De trainee ontvangt één dag in de twee weken opleiding, coaching en supervisie;
  • Na een jaar kun je de trainee kosteloos in dienst nemen.   

Wat kun je nog meer verwachten?

  • We sturen tijdig aan op kwaliteit, door het doen van periodieke evaluaties;
  • Naar wens kunnen extra trainingen en/of supervisiemomenten kosteloos worden toevoegen.
     

Welke traineeships bieden we aan?

Q-Talent biedt de volgende traineeships aan: Kwaliteit in de zorg, Business Intelligence en Zorgadministratie. Download de flyers aan de linkerzijde van deze pagina!