Traineeships in de zorg

Traineeships in de zorg

Op zoek naar nieuwe collega’s maar moeite om deze te vinden? Met de traineeships van Q-Talent ontwikkelen young professionals zich in één jaar tot vaardige en ervaren medewerkers. Medewerkers die voor de volle 100% bijdragen aan de doelstellingen en ambities van jouw zorgorganisatie.

Wij zorgen voor een zorgvuldige werving & selectie van kandidaten. Samen stellen we het gewenste functieprofiel op. Daarna gaan wij aan de slag met het zoeken van passende kandidaten. Nadat jij met de kandidaten in gesprek bent gegaan, maken we samen de beste match. 

Solliciteren op een traineeship?

Heb jij je WO opleiding (bijna) afgerond en ben op zoek naar jouw volgende stap? Solliciteer vandaag nog op een van onze uitdagende traineeships. Meer informatie >>

Hoe ziet een traineeship van Q-Talent eruit?

Zodra de trainee in jouw organisatie start, begint ook direct zijn of haar opleidingstraject. Wij vinden het belangrijk om onze trainees vanaf de start bij te staan en jouw organisatie zo snel mogelijk meerwaarde te bieden. 

De trainee krijgt van trainers van Q-Academie basis- en vakspecifieke trainingen en ontwikkelt vaardigheden zoals professioneel adviseren, managen van projecten en effectief communiceren. Samen stellen we vast welke kennis en vaardigheden gewenst zijn voor de functie. 

De trainee ontvangt tijdens de werkzaamheden supervisie van een consultant van Q-Consult Zorg. De supervisor beschikt over ruime inhoudelijke expertise en staat de trainee hiermee in de praktijk bij. De trainee brengt deze waardevolle kennis mee jouw organisatie in. Ook besteden wij volop aandacht aan persoonlijke coaching van de trainee en intervisie tijdens onze opleidingsdagen.
 

Praktische informatie

  • De trainee werkt 32 uur per week.
  • De trainee ontvangt één dag in de twee weken opleiding, coaching en supervisie.
  • Na één jaar kun je de trainee kosteloos in dienst nemen.
     

Wat kun je nog meer verwachten?

  • Wij ontzorgen, bijvoorbeeld door het overnemen van risico's zoals afbreuk, verlof en ziekte.
  • Wij sturen tijdig aan op kwaliteit, door periodiek de verwachtingen van beide partijen te evalueren.
     

Welke traineeships bieden we aan?

Wij bieden de volgende traineeships aan: Kwaliteit in de zorg en Business control. Download de flyers aan de linkerzijde van deze pagina!