Voor opdrachtgevers Jouw partner bij detachering en werving & selectie

Jouw partner bij detachering en werving & selectie

Goede en gemotiveerde medewerkers zijn het fundament van elke organisatie. Maar het vinden van de juiste mensen kost tijd, die jullie soms niet hebben of anders zouden willen besteden. Wij helpen graag! Wij zijn jullie partner bij het invullen van zowel tijdelijke projecten als vaste vacatures. Door ons uitgebreide netwerk in de zorg en onze focus op talent kunnen wij snel passende talenten aanbieden. 

Persoonlijk en betrokken

Onze aanpak is persoonlijk en betrokken. Wij komen graag vrijblijvend langs om in een persoonlijk gesprek jullie wensen te bespreken. Soms weet je precies wie je zoekt en hoeveel mensen je nodig hebt. Soms denkt je hier nog over na. Wij staan graag voor je klaar om samen jouw ondersteuningsvraag te bespreken en tot goede oplossingen te komen. Met de kandidaten die wij jullie voorleggen, hebben we van tevoren uitgebreid contact. We doorlopen een sollicitatieprocedure, waarbij we aandacht hebben voor hun kwaliteiten/talenten, ambities en drijfveren. Zo kennen wij onze talenten en kunnen we goed inschatten of zij bij de opdracht en binnen jouw organisatie passen. 

Detachering
Wanneer je snel medewerkers nodig hebt, bijvoorbeeld in verband met zwangerschapsverlof of bij het halen van een deadline, dan is detachering een uitkomst. Wij komen graag eerst met jou in gesprek om de situatie goed in kaart te brengen. Op basis van deze schets leggen wij geschikte profielen aan je voor. Daarna kunnen wij vaak op zeer korte termijn een kennismakingsgesprek met de kandida(a)t(en) van jullie voorkeur regelen. Onze flexibele krachten zijn snel inzetbaar. Als de samenwerking bevalt, is het mogelijk om het talent in vaste dienst te nemen.

Werving & selectie
Wanneer jullie een medewerker zoeken voor een vaste positie binnen de organisatie, dan nemen wij graag de werving en selectie van je over. Wij kunnen je bij elke stap ondersteunen. Dat kan bijvoorbeeld beginnen bij het opstellen van een functieprofiel. Wij zoeken en selecteren vervolgens de geschikte kandidaten. Daarna leggen wij je de profielen van de potentiële kandidaten voor en kunnen we een gesprek regelen met de kandida(a)t(en) van jouw voorkeur. Indien gewenst voeren we samen de sollicitatiegesprekken. Uiteindelijk beslis jij wie je nieuwe collega wordt!

Eén talent of een team van talenten

Wij kunnen één talent inzetten maar ook een team van talenten, bijvoorbeeld bij grotere, complexere opdrachten. Onze talenten kunnen tijdens de werkzaamheden begeleiding krijgen van een adviseur of dataspecialist van Q-Consult Zorg. Hierdoor kunnen wij je veel meerwaarde bieden! 

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Laat vrijblijvend je gegevens achter of neem contact met ons op. 
 

Waar kunnen we je bij helpen?