Jolien

Talent Jolien over haar ervaring met Q-Talent

Na verschillende banen in de verzekeringswereld, wilde ik graag een andere kant op en verder groeien tot zorginkoper. Tijdens de sollicitatieperiode kwam ik in aanraking met Q-Talent. Hier werd ik in de gelegenheid gesteld om een kleine opdracht van slechts twee weken uit te voeren voor QashFlow, zodat ik naast het verkennen van de arbeidsmarkt lekker bezig kon blijven en zo ook al de nodige Excel-ervaring kon op doen. Gedurende deze opdracht merkte ik wederom dat de financiële en beleidsmatige kant van de zorg mij erg aanspreekt. Echter kwam ik er in die tijd ook achter dat de functie van zorginkoper met mijn achtergrond (Gezondheidswetenschappen, richting Arbeid en Gezondheid) en beperkte werkervaring erg ambitieus bleek en het lastig is om een dergelijke baan op niveau te vinden.

""Ik werd meteen allround ingezet, naast het uitvoeren van externe opdrachten mocht ik zelfs meedenken over de ontwikkeling van De Keten!""

Door gesprekken met de talentmanager van Q-Talent raakte ik geïnteresseerd in de werkzaamheden bij De Keten. Deze piepjonge en kleine organisatie biedt diensten enerzijds aan in het sociaal domein en anderzijds in de infra met betrekking tot ketenmanagement. Ondanks dat de organisatie nog in de kinderschoenen staat is de inhoudelijke kennis aanwezig, zo ondersteunt De Keten opdrachtgevers onder andere op het gebied van inkoop, contractmonitoring en leveranciersmanagement.

Na een kennismakingsgesprek met De Keten mocht ik al snel beginnen met een paar vraagstukken in het sociaal domein. Aangezien De Keten uit een kleine groep medewerkers bestond, werd ik meteen allround ingewerkt/ingezet, naast het uitvoeren van externe opdrachten mocht ik zelfs meedenken over de ontwikkeling van De Keten. Zo heb ik marktonderzoek uitgevoerd en werd ik betrokken bij de productontwikkeling en het ontwerp van de website. Als “junior consultant” krijg je de mogelijkheid om heel veel in een korte tijd te leren. Er is ruimte voor ontwikkeling en ook aan een eigen mening/visie wordt gehoor gegeven. Deze aspecten bieden de perfecte setting om een steile groeicurve te doorlopen. Spreekt jou dit ook aan? We zijn nog op zoek naar meer jong talent!