Over ons

Wij kennen de zorg 

Wij hebben een uitgebreid netwerk in de zorg en volgen de ontwikkelingen in de branche op de voet. Door heel Nederland bezoeken wij instellingen, zoals ziekenhuizen, ggz-instellingen en instellingen in de langdurige zorg. Onze kennis van de branche en de gesprekken die wij dagelijks voeren, geven ons inzicht in de vraagstukken en thema’s die bij opdrachtgevers spelen. Wij kunnen dit goed vertalen naar de benodigde inzet van young professionals.
 

Wat ons drijft

Wij willen young professionals opleiden, zodat zij waarde kunnen toevoegen aan jullie zorgorganisatie. Samen maken we graag de ambitie voor persoonlijke/verantwoorde zorg en de juiste zorg op de juiste plek waar.
 

Onze samenwerkingspartners

Samen met Q-Consult Zorg en Q-Academie vormen wij één organisatie. Wij werken met ruim 100 medewerkers aan de Oudlaan in Utrecht en delen onze kennis en expertise met elkaar. Mensen, opleidingen, data, processen: wij kunnen alles aan elkaar verbinden. Hierdoor zijn onze young professionals snel van toegevoegde waarde voor jullie organisatie.
 

NEN en ISO certificering