Zo werken wij aan de ontwikkeling van onze professionals

Zo werken wij aan de ontwikkeling van onze professionals

Top, de match is gemaakt. Nu die vliegende start in jullie organisatie nog. Geen zorgen, ook daar helpen we jullie bij. Door onze intensieve begeleiding, uitgebreide trainingsaanbod en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling zijn onze young professionals altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied en voegen ze snel waarde toe aan jullie organisatie. Benieuwd wat we precies doen om onze professionals te ondersteunen in hun ontwikkeling? 

Persoonlijke begeleiding door talentenmanager

Iedere young professional die vanuit ons aan de slag gaat krijgt een eigen talentenmanager toegewezen. De talentenmanager zorgt ervoor dat alles voor de professional goed geregeld wordt. Van contractbespreking tot eerste werkdag: hun rol is om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Op het moment dat iemand gestart is houden we vinger aan de pols door regelmatig even te bellen. Hierdoor zijn we goed op de hoogte wat er speelt en of wij hierin nog iets kunnen betekenen. Loopt de professional ergens tegenaan? Is er extra opleiding nodig om de klus te klaren? Of is er behoefte om even te sparren? Wat het ook is, wij staan klaar om de benodigde hulp te leveren. 

Ontwikkelprogramma

Elke kandidaat die bij ons start bieden we de mogelijkheid om ons ontwikkelprogramma te volgen. Dit programma bestaat uit twee trainingen per maand, gericht op zowel inhoudelijke onderwerpen als de ontwikkeling van vaardigheden. Bij inhoudelijke trainingen kun je denken aan een calamiteitentraining of DBC-training. Vaardigheidstrainingen zijn bijvoorbeeld Effectief communiceren, werken met Excel of omgaan met stress. 

Onze young professionals nemen als groep deel aan onze trainingen. Hierin geven we hen ook de ruimte om met elkaar het gesprek aan te gaan en te sparren over successen en uitdagingen. Zo kunnen zij nieuwe inzichten opdoen om jullie organisatie nóg beter te ondersteunen! 

Coaching en opleiding door onze partners

Samen met Q-Consult Zorg en Q-Academie vormen wij één organisatie. Dit zorgt ervoor dat de consultants van Q-Consult Zorg onze professionals bij inhoudelijke vragen van advies en handige tips voorzien. Wanneer een professional vastloopt op een gebrek aan kennis, kunnen juist onze collega’s van Q-Academie ingeschakeld worden. Als opleidingspartner voor de zorg bieden zij een uitgebreid trainingsaanbod aan, waar onze professionals in overleg aan kunnen deelnemen.

Meer weten?

Behoefte aan meer informatie of nieuwsgierig geworden wat onze professionals voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Bart Gerards.