Ondersteuning bij invoering van het Zorgprestatiemodel Maak gebruik van de inzet van young professionals

Ondersteuning bij invoering van het Zorgprestatiemodel

De invoering van het Zorgprestatiemodel heeft veel invloed op het afsluiten van de huidige registratie. Aan het einde van dit jaar worden alle d(d)bc’s en generalistische basis-ggz- prestaties ‘hard’ afgesloten. Dit betekent dat de registratie vóór eind 2021 op orde moet zijn, inclusief het wegwerken van achterstanden en het oplossen van afgekeurde nota’s. Hebben jullie niet genoeg capaciteit in huis om goed voorbereid te zijn op deze ‘harde afsluiting? Q-Talent biedt tijdelijke ondersteuning tijdens piekdrukte.

Zo kunnen wij jullie ondersteunen

Met de inzet van young professionals kunnen wij jouw organisatie helpen met:

  • Het op orde maken van de registratie (mutaties verwerken, fiatteren van afspraken, achterstanden wegwerken, sluiten/openen van trajecten etc.)
  • Het ondersteunen van secretariaten bij het uitvoeren van frontofficewerkzaamheden zoals het te woord staan van cliënten (het beantwoorden van vragen over het eigen risico en cliënten op een gepaste wijze informeren)
  • Huidige gebruiksinstructies toetsen en, indien nodig, aanpassen ten behoeve van de nieuwe werkwijze als gevolg van de invoering van het nieuwe bekostigingssysteem

Onze young professionals worden getraind in de DBC-registratie zodat ze snel bij jou aan de slag kunnen!