Liz

Talent Liz over haar ervaring met Q-Talent

Na mijn Bachelor Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen aan de UvA was ik op zoek naar een nuttige invulling voor mijn tussenjaar, aangezien ik nog niet wist welke master ik wou gaan doen. Binnen mijn Bachelor had ik al een minor richting de gezondheidsthematiek gedaan en dit beviel wel. Ik besloot dus om in deze richting een relevante bijbaan te zoeken.

""Door deze projectmatige werkervaring weet ik zeker dat ik graag in de zorg sector wil blijven studeren en werken""

Via internet kwam ik bij Q-Talent en na het sturen van een mailtje werd ik al gauw uitgenodigd voor een eerste kennismaking en Excel training. De verschillende trainingen die ik via Q-Talent heb gevolgd heb ik altijd als een goede bijdrage ervaren; afwisselend en leerzaam. 

Bij Reinier de Graaf Gasthuis in Delft heb ik meegewerkt aan projecten op de afdelingen Planning en Control, de Zorgadministratie en I&I. Hierbij heb ik werkzaamheden uitgevoerd in administratiesystemen en veel contact gehad met huisartsen door het hele land. De verscheidenheid aan opdrachten en taken hebben mij goed zicht gegeven op hoe de achterkant van de zorg werkt en welke uitdagingen hierbij komen kijken.

De zorg en bijhorende administratie is complex, maar daardoor juist heel interessant. Door deze projectmatige werkervaring weer ik zeker dat ik graag in de zorg sector wil blijven studeren en werken. Binnenkort start ik de master Health Care Management aan de EUR.