Hulp bij zelfonderzoek en werklijsten nodig?

Hulp bij zelfonderzoek en werklijsten

Het zelfonderzoek, in de GGZ handreiking genoemd, heeft als doel om de rechtmatigheid van zorg na te gaan. Meedoen aan het zelfonderzoek leidt tot inzicht in de kwaliteit van de bronregistratie en geeft vertrouwen af richting zorgverzekeraars. Wij weten dat deelname aan het zelfonderzoek veel tijd en capaciteit in beslag neemt. Capaciteit die er niet altijd is.   

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Q-Talent biedt tijdelijke ondersteuning tijdens piekdrukte. Afhankelijk van de behoefte kunnen wij één talent of een team van talenten inzetten. Zij kunnen als projectmedewerker helpen bij de activiteiten rond het zelfonderzoek. Als jullie Casemix Correct gebruiken dan kunnen zij ook helpen met het beoordelen en indien nodig corrigeren van de constateringen die voortvloeien uit de daily auditing tool. Dat scheelt jullie kijken naar de opgelopen constateringen op de werklijsten, waardoor je je kunt richten op de voorkant van het proces. Onze talenten zien met hun analytische blik vaak snel waar het mis gaat bij het wegwerken van de constateringen op de werklijsten. Zo leveren zij vaak ook een bijdrage aan het verbeteren van de bronregistratie.

Al onze talenten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze talentmanagers. Ze zijn communicatief vaardig, slim en zeer behulpzaam ingesteld. Zij gaan graag bij jullie aan de slag! En als er extra hulp nodig is, dan kunnen wij snel een projectleider van Q-Consult Zorg aanhaken.