Inzet Talent als projectsecretaris

Inzet Talent als projectsecretaris

Merk jij als manager of leidinggevende dat het soms moeite kost om ook al je projectleiders-taken nog uit te voeren? En dat vooral de operationele werkzaamheden tijdrovend zijn en voor een hogere werkdruk zorgen? 

Ook voor leden van een projectteam is het soms lastig om alle operationele taken uit te voeren naast hun reguliere werkzaamheden. Deze taken kosten vaak veel extra tijd, bijvoorbeeld als het gaat om afstemming, coördinatie, beheren van de agenda, notuleren en het bewaken van de voortgang. Waarom deze werkzaamheden niet uitbesteden aan een talent van Q-Talent? 

Wat wij voor je kunnen betekenen

Wij bieden tijdelijke ondersteuning tijdens piekdrukte. Wij hebben snel inzetbare en flexibele talenten. Een projectsecretaris van Q-Talent kan taken van jou en/of het team overnemen, zodat jullie je kunnen focussen op dat wat belangrijk is: namelijk de inhoud van het dossier. Een projectsecretaris kan daarnaast ook teksten en rapportages redigeren en bij elkaar brengen in het juiste format en indien gewenst een inhoudelijke bijdrage leveren aan de dossiers. 

Of je nu één of meerdere projectsecretarissen nodig hebt, voor een lange of korte tijd. Je bepaalt zelf wanneer je een talent inzet en voor hoeveel uur. Onze talenten zijn ook in te zetten als helpdesk-medewerker of roosterplanner. Alle talenten zijn zorgvuldig geselecteerd door onze talentmanagers. Ze zijn hoogopgeleid, communicatief vaardig en zeer behulpzaam ingesteld. Zij gaan graag bij jullie aan de slag!

Coaching/begeleiding van Q-Consult Zorg en opleiding door Q-Academie

Q-Talent zorgt ervoor dat talenten goed voorbereid van start gaan. Q-Academie verzorgt het opleidingsprogramma van de talenten. En mocht een talent of de afdeling waar het talent werkt inhoudelijke begeleiding nodig hebben, dan kunnen wij snel schakelen met de ervaren consultants van Q-Consult zorg